Koti ja keittiö 6-7/2009Kuva: Arto Vuohelainen
(4 hengelle)
noin 1 kg savukalaa, esim. makrillia
Omena-basilikatsatsiki:
2 pientä omenaa
1/2 pienestä kurkusta
1 dl ruuanvalmistusjogurttia
1/2 dl valmista aiolikastiketta
(esim. The English Provende co.)
2 rkl tuoretta, silputtua basilikaa
1. Valmista tsatsiki. Kuori ja leikkaa omenat kuutioiksi.
2. Kuori kurkku ja raasta tai silppua se. Laita siivilään valumaan.
3. Yhdistä kulhoon jogurtti, aiolikastike, basilikasilppu, omenakuutiot ja valutettu kurkkusilppu. Sekoita kaikki aineet keskenään. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
4. Pidä peitettynä viileässä ennen tarjoilua ja tarjoa savulohen ja uusien perunoiden kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2