Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Toi­mit­ta­ja San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vat Fa­bi­an Björk

Savuinen juuresleipä

Tanskalaisilla on sommersalat- eli kesäsa­laat­ti­leipä, jossa savujuusto on tähtiroolissa. Tässä leivässä kesä saa syksyisempiä vivahteita paahdetuista kasviksista.

4 an­nos­ta

4 vii­pa­let­ta tum­maa tai vaa­le­aa lei­pää

4 rkl val­ko­si­pu­li­ma­jo­nee­sia

4 rei­lua vii­pa­let­ta sa­vu­juus­toa (esim. chi­lil­lä maus­tet­tua)

1 an­nos paah­det­tu­ja kas­vik­sia (ks. oh­je al­la)

Tar­joi­luun:

ver­so­se­os­ta tai ru­co­laa

1. Le­vi­tä ma­jo­nee­si lei­vil­le. Nos­ta pääl­le juus­to ja kas­vik­set.

2. Vii­meis­te­le ver­so­se­ok­sel­la.

Paah­de­tut kas­vik­set

4 an­nos­ta

2 pork­ka­naa

½ ba­taat­ti

1 pie­ni pals­ter­nak­ka

4 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 rkl juok­se­vaa hu­na­jaa

3 rkl olii­vi­öl­jyä

1 tl sor­mi­suo­laa­muu­ta­ma kier­ros mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Kuo­ri juu­rek­set ja leik­kaa pit­kä­no­mai­sik­si pa­loik­si. Kuo­ri val­ko­si­pu­lin kyn­net.

2. Lai­ta juu­rek­set uu­ni­pel­lil­le. Se­koi­ta jouk­koon hu­na­ja, olii­vi­öl­jy, suo­la ja mus­ta­pip­pu­ri.

3. Pais­ta 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin puo­li tun­tia. Pais­to­ai­ka riip­puu juu­res­ten pak­suu­des­ta.

Lue Myös

Paahdetut kasvikset

Pinaattibulguri

Kotijuus­to­sa­laatti

Paahdetut kasvikset

Pinaattibulguri

Kotijuus­to­sa­laatti

Pico de Gallo

Totopos-tortillalastut

Fetasalaatti karamel­li­soi­tujen pähkinöiden kera

Keltajuuri-fetasalaatti

Shooting star -leipä

Fish & chips -leipä

Keltajuuri-fetasalaatti

Shooting star -leipä

Fish & chips -leipä

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2