MARI HARJULA • KUVAUSJÄRJESTELYT MARI HARJULA JA MIA LUNDBERG • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA • VIINISUOSITUKSET SARI SIRÉNKoti ja keittiö 12/2015
4–6 annosta
1 appelsiini
2 limeä
2–3 rkl sokeria
1 plo (0,75 l) punaviiniä
2 laakerinlehteä
2 tähtianista
2 neilikkaa
2 maustepippuria
½ dl brandya
Koristeluun:
1 omena (rosmariinin oksia)
1. Leikkaa appelsiini ja limet lohkoiksi tai viipaleiksi. Laita hedelmälohkot, mausteet ja alkoholit kattilaan.
2. Kuumenna juoma höyryävän kuumaksi.
3. Kaada juoma laseihin ja koristele omenanlohkoilla ja halutessasi rosmariininoksilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2