MARI HARJULA • KUVAUSJÄRJESTELYT MARI HARJULA JA MIA LUNDBERG • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA • VIINISUOSITUKSET SARI SIRÉNKoti ja keittiö 12/2015
4–6 annosta
1 appelsiini
2 limeä
2–3 rkl sokeria
1 plo (0,75 l) punaviiniä
2 laakerinlehteä
2 tähtianista
2 neilikkaa
2 maustepippuria
½ dl brandya
Koristeluun:
1 omena (rosmariinin oksia)
1. Leikkaa appelsiini ja limet lohkoiksi tai viipaleiksi. Laita hedelmälohkot, mausteet ja alkoholit kattilaan.
2. Kuumenna juoma höyryävän kuumaksi.
3. Kaada juoma laseihin ja koristele omenanlohkoilla ja halutessasi rosmariininoksilla.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ