Mari Harjula Kuvat Arto VuohelainenKoti ja keittiö 4/2012
4 annosta
4 broilerin rintafileetä
1 ruukku tuoretta salviaa
suolaa
rouhittua valkopippuria
8 viipaletta ilmakuivattua
kinkkua
2 rkl voita
1 rkl oliiviöljyä
2 dl kuivaa valkoviiniä
1. Leikkaa broilerinfileiden sivuun terävällä veitsenkärjellä syvä viilto. Täytä taskut salvianlehdillä.
2. Mausta fileet suolalla ja valkopippurilla. Kääri kunkin fileen ympäri kaksi ilmakuivattua kinkkuviipaletta.
3. Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla. Ruskista fileet siinä molemmin puolin ja siirrä uunivuokaan. Kaada vuokaan viini ja kypsennä uunissa 225 asteessa 15–20 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ