Koti ja Keittiö 12/07
400 g kalkkunanjauhelihaa
150 ranskankermaa
1/2 dl valkoviiniä tai sitruunalla
maustettua vettä
2 viipaletta vaaleaa leipää
puolikas sipuli
1 ruukku salviaa
50 g pinjansiemeniä
40 g parmesaania raastettuna
3 rkl rusinoita
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1/2 tl suolaa
1 muna
Lisäksi:
2 pkt parmankinkkua
cocktailtikkuja
1. Mittaa ranskankerma ja viini kulhoon. Murusta joukkoon leivän sisusta. Hienonna sipuli ja salvia.
2. Lisää ranskankermaseokseen muut ainekset ja sekoita murekeseos tasaiseksi.
3. Pyörittele murekemassasta kostutetuin tai jauhotetuin käsin soikeita lihapyöryköitä.
4. Leikkaa parmankinkkuviipaleet puoliksi ja vielä pitkittäin kahtia. Kiepauta yksi parmankinkkusuikale kunkin lihapyörykän ympäri ja kiinnitä cocktailtikulla.
5. Paista pyöryköitä uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2