3 salottisipulia
1 porkkana
1 pieni palsternakka
2 vartta varsiselleriä
1/2 dl salottietikkaa
3 dl valkoviiniä
3 dl punaviiniä
2 l kanalientä
1 l vasikanlientä
timjamia
persiljaa
8 valkopippuria ja viherpippuria
laakerinlehti
1. Kuori juurekset ja sipulit ja pilko paloiksi.
2. Kuullota juureksia hetki kattilassa ja kaada salottietikka päälle ja keitä, kunnes etikkaa on jäljellä vajaa puolet.
3. Lisää viinit ja yrtit sekä pippurit ja keitä, kunnes viinistä on jäljellä yksi kolmasosa.
4. Lisää kana- ja vasikanliemi ja keitä hiljalleen vajaa tunti, eli kunnes kastike tarttu lusikkaan. Siivilöi kastikesiivilän läpi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ