Sanna Kekäläinen Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 4/2012
n. 20 pullaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
50 g salamia tai meetvurstia
400 g sika-nautajauhelihaa
1 muna
2 rkl kuohu- tai ruokakermaa
1 tl kuivattua oreganoa tai
pizzamaustetta
suolaa, mustapippuria myllystä
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä pannulla kypsiksi.
2. Kuutioi salami pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki aineet yhtenäiseksi massaksi.
3. Muotoile massasta pullia kostutetuin käsin. Paista pullia pannulla voi-öljyseoksessa tai 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa uunijuuresten ja vuohenjuustodipin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2