SANNA KEKÄLÄINEN KUVAT SANNA PEURAKOSKIKOTI JA KEITTIÖ 9/2012
4 annosta
4 suurta tai 8 pientä omenaa
Täyte:
n. 1 dl saksanpähkinärouhetta
3 rkl fariinisokeria
2 rkl huoneenlämpöistä voita
1. Pese kotimaiset omenat. Jos käytät ulkomaisia, kuori ne. Poista siemenkodat.
2. Sekoita täytteen aineet keskenään. Painele täyte omenoiden sisään ja päälle. Voit vielä halutessasi laittaa pienet nokareet voita omenoiden päälle.
3. Paista 225-asteisessa uunissa 15–30 minuuttia lajikkeesta ja koosta riippuen. Omenat saavat olla napakan pehmeitä. Tarjoa lämpimänä sellaisenaan, jäätelön tai vaniljakastikkeen kera
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2