Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN  KU­VAT SAN­NA PEU­RA­KOS­KI­KO­TI JA KEIT­TIÖ 9/2012

Saksan­päh­ki­nä­tos­calla kuorrutetut uuniomenat

Uuniomenat saavat sisäänsä saksan­päh­ki­nä­toscaa. Tarjoa omenoiden kanssa kermavaahtoa, vaniljajäätelöä tai vatkattua vanil­ja­kas­ti­ketta.

4 an­nos­ta

4 suur­ta tai 8 pien­tä ome­naa

Täy­te:

n. 1 dl sak­san­päh­ki­nä­rou­het­ta

3 rkl fa­rii­ni­so­ke­ria

2 rkl huo­neen­läm­pöis­tä voi­ta

1. Pese ko­ti­mai­set ome­nat. Jos käy­tät ul­ko­mai­sia, kuo­ri ne. Pois­ta sie­men­ko­dat.

2. Se­koi­ta täyt­teen ai­neet kes­ke­nään. Pai­ne­le täy­te ome­noi­den si­sään ja pääl­le. Voit vie­lä ha­lu­tes­sa­si lait­taa pie­net no­ka­reet voi­ta ome­noi­den pääl­le.

3. Pais­ta 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa 15–30 mi­nuut­tia la­jik­kees­ta ja koos­ta riip­pu­en. Ome­nat saa­vat ol­la na­pa­kan peh­mei­tä. Tar­joa läm­pi­mä­nä sel­lai­se­naan, jää­te­lön tai va­nil­ja­kas­tik­keen kera

Lue Myös

Appelsiini-jogurtti-tiramisumaljat

Jälkiruokien aatelia

Valkosuklaa-raparperiherkku

Appelsiini-jogurtti-tiramisumaljat

Jälkiruokien aatelia

Valkosuklaa-raparperiherkku

Jäinen marjakimara ja lämmin Dumle-kastike

Matchajäätelö, suklaakastike ja kookosgranolaa

Matchajäätelö, suklaakastike ja kookosgranolaa

Cappuccino-marenkikakku

Kahden kerroksen suklaamousse

Appelsiini-viikunahilloke

Cappuccino-marenkikakku

Kahden kerroksen suklaamousse

Appelsiini-viikunahilloke

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Tunnelma kuin englantilaisessa puutarhassa

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Koti kattojen yllä: Saunan lauteilta näkyvät jäänmurtajat

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 6/2023?

Pariskunta ihastui puutaloon ja tarttui hullunrohkeasti tilaisuuteen: "Emme ymmärtäneet mitään vanhan rakennuksen korjaamisesta"

Graafinen suunnittelija Erik Bruun asuu ja työskentelee Suomenlinnassa keltaisessa puutalossa: ”Ikkunasta näen isojen laivojen lähdöt ja saapumiset.”

Tunnelma kuin englantilaisessa puutarhassa

Mari Vatasen 48 neliömetrin kesäasunto Hangon huvilassa

Unelmien kesäkodit -lehti on ilmestynyt!

Koti kattojen yllä: Saunan lauteilta näkyvät jäänmurtajat

Perhe osti asunnon pohja­pii­rus­tuksen perusteella ja näki uuden kotinsa vasta juuri muuton kynnyksellä

Iki-ihanan britakakun voi leipoa myös pyöreään muotoon

Puutarhassa kukkii tuhatkunta tulppaania

Taitelija Sanni Olasvuorella on vaihtuva taidenäyttely värikkään kotinsa seinillä

Muotoilija Päivi Rintaniemen kodissa on luonnon­lä­hei­syyttä ja töissä Pohjanmaan pelkistetty maisema

Kokeile parsaa italialaiseen panzanella-leipäsalaattiin

Lohta, parsaa ja uutta perunaa samassa vuoassa

Kreikkalainen parsapasta tehdään orzo-pastasta

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2