Katri Schröder Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 5/2012
10 annosta
800 g kuorineen keitettyjä
perunoita
2 punasipulia
4 herkkukurkkua
3 rkl kapriksia
Kastike:
½ dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
2 rkl sinappia
ripaus suolaa ja rouhittua
mustapippuria
Lisäksi:
hienonnettua ruohosipulia maun mukaan
100 g rucolasalaattia
1. Kuori perunat ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna punasipulit. Kuutioi herkkukurkut ja sekoita perunoiden ja puna-
sipuleiden kanssa.
2. Lisää joukkoon valutetut kaprikset ja runsaasti hienonnettua ruohosipulia.
3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatin joukkoon. Anna salaatin tekeytyä hetki viileässä ennen tarjoilua. Nosta perunasalaatti rucolanlehtipedille.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2