Koti ja keittiö 3/2006
3 hapanta omenaa
3 kiinteää päärynää
Sahrami-mausteliemi:
25 g voita
2 dl valkoviiniä
1 dl sokeria
1 kanelitanko
5 kokonaista neilikkaa
ripaus (0,07 mg) sahramia
(vettä tarvittaessa)
1. Kuori ja pilko hedelmät pieniksi kuutioiksi.
2. Pane teflonpannulle voi ja kuullota hedelmäkuutiot siinä.
3. Lisää viini, sokeri ja mausteet ja keitä lientä hiljalleen viisi minuuttia.
4. Poista mausteet ja kumoa tarjoilukulhoon. Tarjoa lämpimänä kylmän suklaafondantin kanssa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ