Koti ja keittiö 3/2006
3 hapanta omenaa
3 kiinteää päärynää
Sahrami-mausteliemi:
25 g voita
2 dl valkoviiniä
1 dl sokeria
1 kanelitanko
5 kokonaista neilikkaa
ripaus (0,07 mg) sahramia
(vettä tarvittaessa)
1. Kuori ja pilko hedelmät pieniksi kuutioiksi.
2. Pane teflonpannulle voi ja kuullota hedelmäkuutiot siinä.
3. Lisää viini, sokeri ja mausteet ja keitä lientä hiljalleen viisi minuuttia.
4. Poista mausteet ja kumoa tarjoilukulhoon. Tarjoa lämpimänä kylmän suklaafondantin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2