Koti ja Keittiö 10/06
(4:lle)
6 perunaa
1 iso sipuli
1 l vettä
1 kalaliemikuutio
1 tl sitruunapippuria
100 g perattuja savumuikkuja
1 dl kuohukermaa
1 tl kapriksia
Päälle:
1 levy (250 g) pakasteruistaikinaa
1. Kuori ja pilko perunat. Lohko sipulit. Keitä perunat ja sipuli vedessä pehmeiksi.
2. Lisää mausteet, savukala ja kerma. Soseuta keitto.
3. Kaada keitto uuninkestäviin annoskulhoihin.
4. Leikkaa taikina neljään yhtä suureen palaan. Kauli palat ohuehkoiksi ja peitä keittokulhot taikinalla.
5. Nosta kulhot uuniin ja paista keskitasolla 225 asteessa noin 10–15 minuuttia, kunnes taikina on kypsää.
6. Nosta uunista ja nauti.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ