Artikkeli

Rucolasalaatti

Huuhtele ja asettele rucolat salaattivadille tai astiaan...

noin 150 g (1 ra­sia) vil­li­ru­co­laa

noin 1 1/2 dl (100 g) pin­jan­sie­me­niä

Kas­ti­ke:

1 1/2 dl olii­vi­öl­jyä

3/4 dl bal­sa­mi­vii­nie­tik­kaa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

suo­laa

1. Huuh­te­le ja aset­te­le ru­co­lat sa­laat­ti­va­dil­le tai as­ti­aan.

2. Paah­da pin­jan­sie­me­net kuu­mal­la pan­nul­la ja ri­pot­te­le ru­co­lan pääl­le.

3. Val­mis­ta kas­ti­ke se­koit­ta­mal­la kaik­ki ai­neet kes­ke­nään ja pirs­ko­ta sa­laa­tin pääl­le. Osan kas­tik­kees­ta voi lait­taa tar­jol­le pöy­tään.

4. Tar­joa sa­laat­ti tum­man maa­lais­lei­vän kera.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ