Koti ja keittiö 5/2009
Ohje 10 hengelle
1 kg perunoita, kiinteää lajiketta
250 g vihreitä papuja
1 nippu kevätsipulia
1 ruukku rucolaa
Kastike:
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl sitruunamehua
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl karkeaa vanhan ajan sinappia
1/2 tl suolaa
1. Keitä perunat kypsiksi, jäähdytä, kuori ja leikkaa reiluiksi kuutioiksi.
2. Kiehauta pavut kypsiksi, valuta ja jäähdytä kylmän veden alla. Hienonna kevätsipulinvarret.
3. Valmista kastike. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita voimakkaasti.
4. Laita kaikki salaatin ainekset kulhoon, valuta päälle kastiketta ja sekoita varovasti. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ