MARI HARJULA • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA KOTI JA KEITTIÖ 4/2016
4–6 annosta
Rosmariinisiirappi:
2 ½ dl vettä
2 ½ dl sokeria
puoli nippua rosmariinia
Lisäksi:
4 verigreippiä
4 dl giniä
vichyä
jäitä
rosmariinin oksia
1. Valmista ensin siirappi. Mittaa vesi ja sokeri kattilaan. Kiehauta ja anna sokerin sulaa samalla sekoittaen. Lisää rosmariinit ja ota kattila liedeltä. Anna maustua vähintään tunti.
2. Ota rosmariinit pois siirapista ja jäähdytä siirappi jääkaapissa.
3. Halkaise verigreipit ja purista niistä mehut.
4. Laita 4–6 lasiin runsaasti jäitä. Laita kuhunkin lasiin noin ½ dl rosmariinisiirappia. Jaa greippimehu ja gini laseihin. Kaada päälle reilusti vichyä ja koristele rosmariinin oksalla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2