Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 10/2013

Rosmariini-riistakiusaus

Kermassa haudutettu kiusaus on arkiruokaa parhaimmillaan. Riista­kiu­sauk­selle makua antaa rosmariini ja valkosipuli.

4 an­nos­ta

250 g pa­kas­tet­tua hir­vi­kä­ris­tys­tä

1 rkl voi­ta tai mar­ga­rii­nia

800 g pe­ru­noi­ta

1 pu­na­si­pu­li

1–2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 tl suo­laa

rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

1–2 rkl tuo­ret­ta ros­ma­rii­nia hie­non­net­tu­na

2 dl ruo­ka- tai kuo­hu­ker­maa

150 g rans­kan­ker­maa

1. Kuu­men­na ras­va pan­nul­la. Li­sää jäi­nen liha ja pais­ta kun­nes sii­vut ir­to­a­vat toi­sis­taan.

2. Kuo­ri ja vii­pa­loi pe­ru­nat. Kuo­ri ja hie­non­na si­pu­lit.

3. Lado uu­ni­vuo­kaan ker­rok­sit­tain pe­ru­noi­ta ja kä­ris­tys­li­ho­ja. Ri­pot­te­le vä­liin si­pu­lei­ta, suo­laa, mus­ta­pip­pu­ria ja ros­ma­rii­nia.

4. Se­koi­ta ker­ma ja rans­kan­ker­ma ja kaa­da vuo­kaan. Kyp­sen­nä kiu­saus­ta uu­nis­sa 200 as­tees­sa noin tun­ti, kun­nes pe­ru­nat ovat kyp­siä.

Lue Myös

Meksikolaiset broilerivartaat

Parmesaani-salviapaneroidut kanapalat ja perunaveneet

Sinihomejuusto-tournedos ja valkosipulimuusi

Meksikolaiset broilerivartaat

Parmesaani-salviapaneroidut kanapalat ja perunaveneet

Sinihomejuusto-tournedos ja valkosipulimuusi

Kyyttöburger

Juustolla ja yrteillä aateloitu juurespyttipannu

Jauhe­li­ha­pih­vi­leipä

Rosmariini-verig­reip­pi­maljat

Inkivääri-sitruunakupit

Mustikka-kardemumma-semifreddo

Rosmariini-verig­reip­pi­maljat

Inkivääri-sitruunakupit

Mustikka-kardemumma-semifreddo

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 7/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Sisusta olohuone ulos!

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 6/2022?

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 7/2022?

Mansik­ka­mar­mo­roitu juustokakku on kätevä valmistaa pellillinen kerrallaan

Pappilan suojissa on sisus­tus­suun­nit­te­lijan hurmaava koti

Kalliolle kukkulalle nousi vehreä puutarha

Tunnelma kuin englantisessa puutarhassa

Entinen leipomo on nyt ihastuttava koti maaseudun rauhassa

Mökkiläisen fiksummat kalusteet ja varusteet

Gluteenittomat mokka­be­be­lei­vokset isolle joukolle uunipellillä

Valitse tämän kesän puutar­hap­ro­jektisi

Monitasoinen vintagekoti 1950-luvun rivarissa

Sisusta olohuone ulos!

Vaativaan makuun: Rinnetontille nousi arkkitehdin suunnittelema ekotalo

Keramiik­ka­tai­teilija Laura Itkosen lempiesineet ovat lapsuudenkodista perittyjä

Herkulliset hyrskypotut maustetaan nokkosilla

Kesän klassisin kuosi on reipas raita

Salaatti on parasta kesäruokaa: Näillä välineillä salaatin teko käy kuin itsestään

Kesä on yhtä juhlaa! Inspiroidu kattauksista

Villiyrtti-fetapiirakka tehdään valmiiseen croissant-taikinaan

Parsa-hollan­dai­se­pii­rakka on kesäjuhlan suolainen sulostuttaja

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.