MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 10/2013
4 annosta
250 g pakastettua hirvikäristystä
1 rkl voita tai margariinia
800 g perunoita
1 punasipuli
1–2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
1–2 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
150 g ranskankermaa
1. Kuumenna rasva pannulla. Lisää jäinen liha ja paista kunnes siivut irtoavat toisistaan.
2. Kuori ja viipaloi perunat. Kuori ja hienonna sipulit.
3. Lado uunivuokaan kerroksittain perunoita ja käristyslihoja. Ripottele väliin sipuleita, suolaa, mustapippuria ja rosmariinia.
4. Sekoita kerma ja ranskankerma ja kaada vuokaan. Kypsennä kiusausta uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes perunat ovat kypsiä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2