MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2012
4–6 annosta
1 l täysmaitoa
250 g tummaa suklaata
2 kanelitankoa
2–3 rkl ruokosokeria
loraus tummaa rommia tai brandyä
Lisäksi:
4 vaniljatankoa
1. Mittaa maito kattilaan. Lisää kanelitangot ja kuumenna höyryävän kuumaksi. Jos haluat voimakkaamman kanelin maun, kuumenna pidempään, noin 10 minuuttia.
2. Paloittele suklaa laseihin. Lisää myös sokeria sekä yksi vaniljatanko kuhunkin lasiin. Kaada päälle kuumaa maitoa, anna suklaan ja sokerin sulaa. Sekoita vaniljatangolla.
3. Mausta kaakaot vielä halutessasi lorauksella rommia tai brandyä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2