SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT FABIAN BJÖRK KOTI JA KEITTIÖ 3/2016
4 annosta
2 dl puuroriisiä
2 dl vettä
1 tlk (400 ml) kookosmaitoa
4 dl vettä
½ suolaa
4 dl kotimaisia tuoreita tai pakastevadelmia
2 dl rouhittuja macadamiapähkinöitä
2 tl lakritsijauhetta
1. Mittaa riisi ja 2 desiä vettä paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä, kunnes neste on lähes kokonaan imeytynyt riisiin. Lisää kookosmaito ja 4 desiä vettä. Keitä riisipuuroa miedolla lämmöllä noin 50 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes puuro on sopivan paksua. Mausta puuro suolalla.
2. Viimeistele puuro vadelmilla, pähkinöillä ja lakritsijauheella.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ