SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT FABIAN BJÖRK KOTI JA KEITTIÖ 3/2016
4 annosta
2 dl puuroriisiä
2 dl vettä
1 tlk (400 ml) kookosmaitoa
4 dl vettä
½ suolaa
4 dl kotimaisia tuoreita tai pakastevadelmia
2 dl rouhittuja macadamiapähkinöitä
2 tl lakritsijauhetta
1. Mittaa riisi ja 2 desiä vettä paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä, kunnes neste on lähes kokonaan imeytynyt riisiin. Lisää kookosmaito ja 4 desiä vettä. Keitä riisipuuroa miedolla lämmöllä noin 50 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes puuro on sopivan paksua. Mausta puuro suolalla.
2. Viimeistele puuro vadelmilla, pähkinöillä ja lakritsijauheella.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2