4 rkl öljyä
2 tl currya (esim. Rajahin sekoitus)
1 1/2 dl pitkäjyväistä riisiä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 pala chiliä
1 kasvisliemikuutio
4 dl vettä
2 dl kookoskermaa (Wan Kwai: Cremig Kokosmilch tai Amoyn kookosmaito, jota maahantuo Fine Foods)
2 dl tomaattimurskaa
sitruunabasilikaa
1 sitruunan mehu
suolaa ja valkopippuria
1. Silppua kasvikset.
2. Kuumenna padassa öljy ja curry. Lisää riisi sekä sipulit ja kuullota.
3. Murenna joukkoon kasvisliemikuutio ja lisää nesteet sekä loput aineet. Anna padan hautua hiljalleen kunnes riisi on pehmeää. Lisää vettä tarpeen mukaan.
Koti ja keittiö 5/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ