Koti ja Keittiö 06-07/07
1 pkt (300 g) pizzataikinaaineksia
Täyte:
1 pkt (150 g) pakastepinaattia
1 rasia (250 g) ricottajuustoa
1 muna
1 1/2 dl raastettua parmesaanijuustoa
3 valkosipulinkynttä
1/4 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
Päälle:
sormisuolaa
1. Valmista pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Sulata pinaatti. Sekoita ricottajuustoon kananmuna ja juustoraaste. Kuori valkosipulinkynnet ja purista ne täytteeseen. Sekoita lopuksi joukkoon pinaatti ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä 2/3 osalle levystä täytettä ja jätä 1/3 ilman. Taita taikina kolmeen kerrokseen siten, että käännät täytteettömän osan ensin levyn päälle ja sen päälle vielä taikinan toisen puolen, jolla on täytettä. Nosta leipä leivinpaperille pellille, voitele vedellä ja ripottele päälle sormisuolaa.
4. Paista uunissa 200 asteessa 25–30 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2