(4–6 annosta)
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 tl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 munaa
2 dl maitoa
125 g ricottajuustoa
1/2 dl öljyä tai margariinia
sulatettuna
Paistamiseen:
margariinia tai voita
Vaniljasiirapissa wokatut omenat:
3–4 omenaa
1 rkl voita tai margariinia
1 dl vaniljasiirappia
ripaus kardemummaa
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kananmunat ja sekoita tasaiseksi. Sekoita joukkoon maito pienissä erissä, ricottajuusto ja viimeiseksi öljy tai sulatettu rasva. Paista ohukaispannulla miedolla lämmöllä paksuhkoja pannukakkuja. Taikina on melko paksua. Kun annostelet taikinaa ohukaispannun syvennyksiin, levitä sitä hieman esimerkiksi kauhan pohjalla.
2. Kuori omenat, poista siemenkota ja lohko omenat. Kuumenna rasva pannulla, lisää vaniljasiirappi ja omenat ja kääntele omenoita pannulla muutaman minuutin ajan kunnes ne hieman pehmenevät. Mausta ripauksella kardemummaa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2