Artikkeli

Rennot rapujuhlat

Ra­vut ovat lois­ta­vaa seu­rus­te­lu­ruo­kaa: nii­den syö­mi­ses­sä riit­tää as­ka­roin­tia.

Val­mis­ta kuu­den hen­gen me­nyy ra­pu­juh­lil­le.

Mus­ta­he­ruk­ka­mo­ji­to   Kan­ta­rel­li­keit­to Kau­ra­vuo­ka­lei­pä Par­me­saa­nig­ris­si­nit   Kei­te­tyt ra­vut Kau­ra­vuo­ka­lei­pä Ca­yen­ne­ma­jo­nee­si Pi­par­juu­ri­tuo­re­juus­to­le­vi­te   Ko­ti­juus­to­sa­laat­ti To­maat­ti­pii­ras   Sit­ruu­na-ma­ren­ki­jää­dy­ke­tort­tu Vink­ki!

Ra­pu­juh­lien juo­mik­si so­pi­vat vesi, ki­ven­näis­ve­si ja val­ko­vii­ni tai olut.

 

MARI HAR­JU­LA | KUVA UL­LA­MI­JA HÄN­NI­NEN