Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

FABIAN BJORK

Suvi Rüster

18.8.2020

Rennot mustikkapullat

Rennot mustikkapullat maistuvat parhaimmilta uunituoreina. Sekoita mustikat kohotetun taikinan joukkoon kauhalla kevyesti tuuppimalla, jotta kädet säästyvät sotkulta. Muodoltaan pullat saavat olla rentoja.

Ren­to mus­tik­ka­pul­la

60 min • help­po • 8 e

12 pul­laa

Pul­la­tai­ki­na:

2 ½ dl mai­toa

25 g hii­vaa

1 dl so­ke­ria

1 ka­nan­mu­na

1 rkl kar­de­mum­maa

1 tl suo­laa

noin 7 dl veh­nä­jau­ho­ja

100 g su­la­tet­tua voi­ta

3 dl tuo­rei­ta mus­ti­koi­ta

½ dl so­ke­ria

Pin­nal­le:

to­mu­so­ke­ria

1. Läm­mi­tä mai­to mik­ros­sa tai kat­ti­las­sa hie­man kä­den­läm­pöä läm­pi­mäm­mäk­si (+42-as­tei­sek­si). Liu­o­ta jouk­koon hii­va. Li­sää so­ke­ri, ka­nan­mu­na, kar­de­mum­ma ja suo­la. Li­sää jau­ho­ja vä­hi­tel­len ja vai­vaa ta­sai­sek­si tai­ki­nak­si. Li­sää alus­ta­mi­sen lop­pu­vai­hees­sa su­la­tet­tu voi. Tai­ki­na saa jää­dä löy­säk­si.

2. Pei­tä kul­ho lei­vin­lii­nal­la. An­na ko­ho­ta läm­pi­mäs­sä ja ve­dot­to­mas­sa pai­kas­sa puo­li tun­tia.

3. Se­koi­ta kul­hos­sa mus­ti­kat ja so­ke­ri. Li­sää seos ko­hon­neen tai­ki­nan jouk­koon. Nos­te­le tai­ki­nas­ta nyr­kin ko­koi­sia pa­lo­ja lei­vin­pa­pe­rin pääl­le uu­ni­pel­lil­le. Jätä pul­lien vä­liin ko­ho­a­mis­va­raa. Pais­ta 200-as­tei­sen uu­nin kes­ki­ta­sol­la noin 12 mi­nuut­tia.

4. Sii­vi­löi jääh­ty­nei­den mus­tik­ka­pul­lien pääl­le to­mu­so­ke­ria. Tar­joi­le pul­lat ker­ma­vaah­don kans­sa tai sel­lai­si­naan.

FABIAN BJORK

Lue Myös

3 x herkullinen kesätapas

Nektariini-vuohen­juus­to­lei­päset ovat täydellinen makean ja suolaisen liitto

Pistaa­si­kier­re­pulla on vastustamattoman hyvää

3 x herkullinen kesätapas

Nektariini-vuohen­juus­to­lei­päset ovat täydellinen makean ja suolaisen liitto

Pistaa­si­kier­re­pulla on vastustamattoman hyvää

fabian björk

Männynneulasilla marinoidut karitsavartaat kypsyvät grillissä

Suklaa­ma­ren­ki­kakku kruunaa aterian tai kahvipöydän

Leivo pulla kakun muotoon: Amerikkalaiset kaneli-suklaakierteet

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

FABIAN BJORK

Tee ihanan helppoa ja gluteenitonta nyhtöpullaa

Paras suppi­lo­vah­ve­ro­re­septi x 6

FABIAN BJORK

Paista blinit rapeiksi vohveleiksi

FABIAN BJORK

Tee ihanan helppoa ja gluteenitonta nyhtöpullaa

Paras suppi­lo­vah­ve­ro­re­septi x 6

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.