Kuva Jes Buusmann
Noin 10 hengelle
250 g raparperia
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
125 g vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
50 g sokeria
½ dl maitoa
1 dl kuohukermaa
1. Leikkaa raparperit sentin palasiksi ja laita kattilaan, lisää 2 rkl sokeria ja vaniljasokeri. Hauduta raparpereja miedolla lämmöllä pari minuuttia. Ota kattila liedeltä ja jäähdytä.
2. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja 50 g sokeria kulhossa keskenään. Sekoita maito ja kerma kuivien aineiden sekaan. Lisää raparperimassa taikinaan. Taikina saa olla löysää mutta ei juoksevaa. Lisää tarvittaessa hiukan jauhoja.
3. Muotoile taikinasta pieniä palloja ja laita ne pellille leivinpaperin päälle. Paista 180-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2