Koti ja Keittiö 6-7/2010 KUVA ULLAMAIJA HÄNNINEN
1 kg raparperia
1/2 dl vettä
3–4 rkl mansikkalikööriä
1 rosmariininoksa hienonnettuna
500 g hillosokeria
1. Kuori paksut raparperinvarret. Paloittele raparperit ja laita kattilaan. Kaada päälle vesi ja mansikkalikööri. Laita kattilaan myös hienonnettu rosmariini.
2. Kuumenna, kunnes seos höyryää. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Pienennä lämpöä ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
3. Purkita, jäähdytä ja säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2