(noin 12 kpl)
12 murokeksiä
Täyte:
500 g ricottajuustoa
500 g maustamatonta tuorejuustoa
5 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl raparperi- tai aprikoosihilloa
(1rkl brandya tai konjakkia)
1. Pane murokeksit uunin kestävien annosvuokien pohjalle.
2. Sekoita sähkövatkaimella keskenään pehmeät juustot, munat ja sokeri tasaiseksi seokseksi. Lisää hillo sekoittaen.Voit hillon sijaan käyttää myös sosetta tai paloja.
3. Annostele seos vuokiin. Paista vuokia 175-asteisessa uunissa 20 minuuttia tai niin kauan aikaa kunnes täyte on hyytynyt.
4. Tarjoa jäähtyneenä mantelitankojen kanssa (kts. Ruokaohjeet/ Makeat leivonnaiset)
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2