Hapokas raparperi on alkukesän herkku, josta valmistuu niin alkupaloja, leivonnaisia kuin jälkiruokiakin.
Raparperitequila on upeanvärinen juhlajuoma.
Valkohomejuustolla, vadelmilla ja rucolalla höystetyt bruschetat viimeistellään timjamiraparperisiirapilla.
Lasipurkkiin pakattu raparperi-valkosuklaaherkku käy myös piknikevääksi.
Raparperi-lakritsijäätelö on raikas kesäherkku.
Kuohkea lakritsi-raparperitiramisu maustetaan turkinpippurirouheella.
Raparperimantelikakun salaisuus on makea mantelitäyte, joka antaa sopivan vastapainon kirpeälle raparperille.
Raparperikuppikakut kuorrutetaan raparperihillolla maustetulla kreemillä.
Ranskalaiset rosmariini-raparperifinancier-leivokset maustetaan rosmariinilla.
Vihreillä kardemumman siemenillä ja vaniljalla maustettu raparperihilloke sopii sekä jäätelön, lettujen että juustojen kumppaniksi.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ