Kuva Jes buusmann
4 hengelle
noin 400 g raparperia
50 g mustaherukoita
noin 4 rkl sokeria
1 paketti (500 g) valmista voitaikinaa
tilkka maitoa voiteluun
hiukan raesokeria
2 dl kreikkalaista jogurttia
1. Pilko raparperit puolen sentin paloiksi ja sekoita palat kulhossa mustaherukoiden ja sokerin kanssa.
2. Kaulitse voitaikinasta neljä halkaisijaltaan 17-senttistä pyörylää.
3. Laita taikinapohjat pellille leivinpaperin päälle ja levitä raparperiseosta jokaisen keskelle. Taittele pohjien reunat ylös raparperiseoksen ympärille. Nipistä pienet taitokset neljään nurkkaan ja purista niitä hiukan yhteen.
4. Voitele piiraat maidolla ja ripottele hiukan raesokeria päälle.
5. Paista leivonnaisia 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoile hiukan jäähtyneinä jogurttinokareen kera.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ