Toimittaja Sanna Kekäläinen
Kuvausavustaja Johanna Vanamo
Kuvaaja Fabian Björk
Valmistusaineet:
Noin 12 kpl
2 dl vehnäjauhoja
2 ½ dl kevytmaitoa
3 munaa
1 rkl sokeria
50 g voita sulatettuna
Karamellisoidut omenat:
500 g happamia omenoita
50 g voita
1 dl (fariini)sokeria
2 tl kanelia
2 rkl Calvadosta
voita paistamiseen
Valmistusohjeet:
1. Sekoita jauhot ja maito tasaiseksi. Erota keltuaiset valkuaisista. Sekoita keltuaiset, sokeri ja voisula jauhoseokseen. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja kääntele ne taikinaan.
2. Kuumenna kreppipannu tai pieni paistinpannu. Sulata voita pannulla ja paista ohuita räiskäleitä. Pidä lämpimänä folion alla.
3. Kuori ja viipaloi omenat. Mittaa voi ja sokeri paistinpannulle. Anna voin sulaa. Lisää omenalohkot, kaneli ja Calvados. Paista käännellen noin 5 minuuttia. Tarjoa lettujen kanssa.
Vinkki! Voit halutessasi liekittää letut Calvadosilla.
Valmistusaika: 30 minuuttia
Vaikeusaste: helpohko
Hinta: noin 11 euroa
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2