Koti ja keittiö 9/2010 Mari Harjula Kuvat Arto Vuohelainen
2–4 annosta
1 mango
1 papaija
1–2 rkl hunajaa
2–3 rkl sitruunamehua
2–3 rkl tuoretta minttua
hienonnettuna
1. Kuori mango ja paloittele hedelmäliha. Halkaise papaija, poista siemenet lusikalla. Kuori ja paloittele papaija.
2. Sekoita mausteet hedelmien joukkoon varovasti ja anna maustua viileässä ennen tarjoilua.
Valmistusaika: noin 15 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 4,50 €
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2