Artikkeli

Rahkapannukakut

Sekoita kuivat aineet kulhoon. Yhdistä munat, rahka ja piimä tai jogurtti, vesi sekä öljy...

5 dl jau­ho­ja

2 tl lei­vin­jau­het­ta

1 tl soo­daa

3 rkl so­ke­ria tai hu­na­jaa, tum­maa so­ke­ria

2 mu­naa

2oo g rah­kaa

2 dl jo­gurt­tia tai pii­mää

4 dl vet­tä

4 rkl öl­jyä

1. Se­koi­ta kui­vat ai­neet kul­hoon.

2. Yh­dis­tä mu­nat, rah­ka ja pii­mä tai jo­gurt­ti, vesi sekä öl­jy.

3. Se­koi­ta tai­ki­na ja an­na tur­vo­ta puo­li­sen tun­tia. Pais­ta pan­nu­ka­kut let­tu­pan­nul­la. Tar­joa hu­na­jan ja ap­pel­sii­ni­vii­pa­lei­den sekä rah­ka­va­nil­ja­kas­ti­keen kans­sa.

Koti ja keit­tiö 4/2002