Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
4 annosta
noin 1 dl punaista tai vihreää pestoa
8 pienehköä vehnätortillaa
2 pkt (yht. 250 g) mozzarellaa
200 g fetaa
½ pss (40 g) salaattipinaattia
16 kivetöntä mustaa kalamataoliivia
4 rkl hienonnettua minttua
Tarjoiluun: tsatsikia
● Levitä tortilloille pestoa. Raasta mozzarella tortilloille. Murustele päälle fetaa. Lisää huuhtaistu salaattipinaatti, oliivit ja minttu. Nosta loput tortillat kansiksi.
● Paista pannulla muutama minuutti molemmilta puolilta tai 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Kääräise rulliksi. Tarjoa tsatsikin ja lopun salaattipinaatin kanssa.
Viinisuositus: Hedelmäinen ja raikas Vóila Vineyard Assyrtiko 2015, Kreikka, 11,65 e.
Lue myös:
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2