Suvi Rüster kuvat Martti Järvi
Puolukka-valkosuklaapuuro
10 min + tekeytyminen vähintään 2 t . helppo . 12 e
4 annosta
2 ½ dl kookoskermaa
1 banaani
2 dl puolukoita
200 g suomalaisia pakastevadelmia
3 rkl juoksevaa hunajaa
1 ½ dl mantelijauhetta tai kookoskuitujauhoja
½ dl kauraleseitä
Koristeeksi:
vadelmia ja pakastepuolukoita
valkosuklaata
paahdettuja kookoslastuja
syötäviä kukkia
1. Mittaa tehosekoittimen kulhoon kookoskerma, banaani, puolukat, vadelmat ja hunaja. Soseuta sileäksi. Voit soseuttaa puuron myös kulhossa sauvasekoittimella.
2. Lisää mantelijauhe (tai kookoskuitujauho) ja kauraleseet. Sekoita lusikalla tasaiseksi. Nosta jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi. Jos korvaat mantelijauheen kookoskuitujauhoilla, tulee puurosta reippaasti kookoksinen.
2. Lusikoi tuorepuuro annoskulhoihin. Koristele vadelmilla, puolukoilla, rouhitulla valkosuklaalla ja paahdetuilla kookoslastuilla sekä syötävillä kukilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2