Artikkeli

Koti ja keit­tiö 12/2005

Puolukka-punasi­pu­li­hilloke

Kuori ja viipaloi punasipulit. Mittaa punaviini, etikka ja sokeri kattilaan ja kiehauta. Lisää sipulit ja keitä noin 10 min, kunnes ne pehmenevät...

500 g pu­na­si­pu­lei­ta

1 dl pu­na­vii­niä

1 dl vä­ki­vii­na­e­tik­kaa

1 ½ dl so­ke­ria

noin 1 dl puo­lu­koi­ta

1. Kuo­ri ja vii­pa­loi pu­na­si­pu­lit. Mit­taa pu­na­vii­ni, etik­ka ja so­ke­ri kat­ti­laan ja kie­hau­ta. Li­sää si­pu­lit ja kei­tä noin 10 min, kun­nes ne peh­me­ne­vät.

2. Li­sää jouk­koon hie­man sur­vo­tut puo­lu­kat ja kie­hau­ta. Jääh­dy­tä seos lie­mi­neen ja pur­ki­ta.