2 valmista isoa marenkilevyä
Täyte:
5 dl puolukkajogurttia
3 dl sokeroitua puolukkasurvosta
1/2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 tl hienonnettua kardemummaa
6 liivatelehteä
2 rkl puolukkamehua
Koristeluun:
tomusokeria
karpaloita tai puolukoita
1. Sekoita jogurttiin puolukkasurvos, sokerit ja kardemumma.
2. Liota liivatteita kylmässä vedessä 10 minuuttia. Purista ylimääräinen vesi pois ja lisää liivatteet yksitellen kiehuvaan puolukkamehuun. Anna seoksen jäähtyä ja yhdistä puolukkatäytteeseen.
3. Pane marenkilevy irtopohjavuokaan ja kaada hyytyvä täyte päälle. Anna kakun hyytyä pakastimessa muutama tunti.
4. Nosta kakku tarjoiluvadille ja aseta toinen marenkilevy kanneksi. Koristele tomusokerilla ja marjoilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2