Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

KAT­RI SCHRÖ­DER • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­KO­TI JA KEIT­TIÖ 4/2015  

Punssisemifreddo ja espressokinuski

Suussa sulava punssisemifreddo tarjoillaan lämpimän espressokinuskin kera.

8 an­nos­ta  

2 kel­tu­ais­ta

1 ½ dl so­ke­ria

1 prk (250 g) mas­car­po­ne­juus­toa

2 rkl puns­sia

4 dl kuo­hu­ker­maa

Esp­res­so­ki­nus­ki:

2 dl kuo­hu­ker­maa

2 dl fa­rii­ni­so­ke­ria

1 ps (1,8 g) esp­res­so­pi­ka­kah­vi­jau­het­ta

no­ka­re voi­ta

Li­säk­si:

ama­ret­ti- tai man­te­li­kek­se­jä

1. Vaah­do­ta kel­tu­ai­set ja so­ke­ri vaa­le­ak­si vaah­dok­si. Li­sää jouk­koon mas­car­po­ne ja puns­si. Vaah­do­ta ai­nek­set ke­vy­es­ti se­kai­sin.

2. Vat­kaa ker­ma toi­ses­sa kul­hos­sa löy­säk­si vaah­dok­si. Se­koi­ta ker­ma­vaah­to ke­vy­es­ti nos­tel­len mas­car­po­ne­se­ok­sen jouk­koon.

3. Va­lu­ta seos kan­nel­li­seen as­ti­aan. Pai­na kan­si tii­viis­ti as­ti­an pääl­le. Lai­ta pa­kas­ti­meen yök­si.

4. Val­mis­ta esp­res­so­ki­nus­ki. Kei­tä ker­maa, fa­rii­ni­so­ke­ria ja pi­ka­kah­vi­jau­het­ta kes­ki­läm­möl­lä kor­ke­a­lai­tai­ses­sa kat­ti­las­sa 5–10 mi­nuut­tia tai kun­nes kas­ti­ke hie­man sa­ke­nee. Se­koi­ta jouk­koon no­ka­re voi­ta.

5. Nos­ta jää­dy­ke noin 20 mi­nuut­tia en­nen tar­jo­a­mis­ta huo­neen­läm­pöön peh­me­ne­mään. Lu­si­koi jää­dy­ket­tä jää­te­lö­kau­hal­la an­nos­mal­joi­hin ja tar­joi­le läm­pi­män ki­nus­ki­kas­tik­keen ja mu­ren­net­tu­jen kek­sien kera.

Lue Myös

Sitruuna-maren­ki­jää­dy­ke­torttu

Syntisen hyvät French toast -tikut

Karpa­lo­jää­dy­ke­lei­vokset ja karpalosiirappi

Sitruuna-maren­ki­jää­dy­ke­torttu

Syntisen hyvät French toast -tikut

Karpa­lo­jää­dy­ke­lei­vokset ja karpalosiirappi

Pavlovarulla

Punaisten marjojen semifreddo

Vanilja-jogurt­ti­pan­na­cotta ja luumu-viikunakompotti

Haudutetut päärynät ja mascar­po­ne­va­nukas

Mustikka-kardemumma-semifreddo

Grillatut marjaritarit

Haudutetut päärynät ja mascar­po­ne­va­nukas

Mustikka-kardemumma-semifreddo

Grillatut marjaritarit

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2