SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 10/2013
500 g pieniä punajuuria
2 rkl oliiviöljyä
(sormi)suolaa, mustapippuria myllystä
1 annos perusrisottoa
2 rkl smetanaa
Tarjoiluun:
paahdettuja pinjansiemeniä
rucolaa
1. Pese punajuuret huolellisesti. Laita punajuuret uunivuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä. Kuori ja lohko hieman jäähtyneet punajuuret. Valuta päälle öljyä ja ripottele suolaa ja pippuria.
2. Tee risotto perusohjeen mukaisesti. Korvaa parmesaani pecorinolla. Voit halutessasi lisätä joukkoon valkosipulia.
3. Viimeistele valmis risotto smetanalla ja punajuurilla. Ripottele päälle pinjansiemeniä ja rucolaa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2