Koti ja Keittiö 01/07
4:lle
5–6 raakaa punajuurta
80 g ilmakuivattua kinkkua paperinohuina siivuina
2 prk (à 150 g) pehmeää, kypsyttämätöntä vuohenjuustoa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Salaattipohjaan:
noin 1 l erilaisia salaatteja (rucolaa, mizunaa, tammenlehvää, jäävuorisalaattia)
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä
1. Pese punajuuret ja pane ne kokonaisina 200-asteiseen uuniin noin tunniksi, tai kunnes ne ovat pehmenneet.
2. Valmista sillä aikaa salaattipohjat annoslautasille. Huuhdo ja kuivaa salaatti esim. keittiöpyyhkeen sisässä löyhästi ravistellen. Revi salaatit sopiviksi paloiksi kulhoon ja mausta kevyesti suolalla ja pippurirouheella.
3. Paista hieman paloitellut kinkkusiivut pannulla molemmin puolin rapeiksi ja pidä lämpiminä.
4. Kuori ja lohko kypsät, kuumat punajuuret. Sekoita punajuurilohkot vuohenjuustoon ja jaa seos salaattien päälle. Lisää paistetut kinkkusuikaleet ja nauti heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2