1 prk (2 dl) kermaviiliä
1 dl korppujauhoja
2 raakaa punajuurta
2 tl valkoviinietikkaa
500 g lampaan jauhelihaa
2 kananmuna
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
3 tl oreganoa
1 dl pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
Tarjoiluun:
kapriksia
1. Sekoita kermaviiliin korppujauhot ja anna niiden turvota 15 minuuttia.
2. Raasta kuoritut punajuuret hienoksi ja sekoita joukkoon etikka.
3. Yhdistä punajuuriraaste, jauheliha, munat ja mausteet kermaviili-korppujauhoseokseen. Sekoita hyvin.
4. Muotoile taikinasta öljytyin käsin pyöryköitä. Paina jokaisen pyörykän sisälle pieni pala vuohenjuustoa.
5. Paista pyörykät joko 225- asteisessa uunissa tai voissa paistinpannulla. Tarjoa kapriksien, salaatin ja perunamuusin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2