KATRI SCHRÖDER KUVAT REETTA PASANENKOTI JA KEITTIÖ 8/2013
4 annosta
3 liivatelehteä
200 g punaherukoita
200 g vadelmia
1 dl tomusokeria
2 dl vispikermaa
1 limetin raastettu kuori
2 rkl limetinmehua
1. Nosta liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi. Perkaa marjat ja soseuta sauvasekoittimella. Painele marjaseos siivilän läpi tasaiseksi soseeksi. Mausta marjasose tomusokerilla.
2. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Mausta kerma limetin raasteella. Kuumenna limetin mehu. Purista liivatelehdet kuiviksi ja liota kuumaan limettimehuun. Valuta liivateseos marjojen joukkoon.
3. Kääntele kermavaahto lopuksi joukkoon varovaisesti nostellen. Annostele mousse tarjoiluastioihin. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2