Artikkeli

Punaisten marjojen maljat

Halkaise marjat ja ripottele niiden pinnalle sokeria. Anna mehustua puoli tuntia...

10 kpl

1 l man­si­koi­ta

1 l va­del­mia

3 rkl so­ke­ria

200 g mas­car­po­ne-tuo­re­juus­toa

1 dl vat­kat­tua ker­maa

1 pkt (400 g) Di­ges­ti­ve-kek­se­jä

Ko­ris­te­luun:

1 dl vis­pi­ker­maa

1. Hal­kai­se mar­jat ja ri­pot­te­le nii­den pin­nal­le so­ke­ria. An­na me­hus­tua puo­li tun­tia.

2. Yh­dis­tä peh­me­ään tuo­re­juus­toon vat­kat­tu ker­ma

3. Mu­ren­na kek­sit hie­nok­si te­ho­se­koit­ti­mes­sa.

4. Täy­tä la­sit kek­si­mu­rul­la, tuo­re­juus­tol­la ja mar­joil­la.

5. Ko­ris­te­le lo­puk­si ker­ma­vaah­dol­la. Säi­ly­tä kyl­mäs­sä en­nen tar­joi­lua.

Koti ja keit­tiö 5/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ