10 kpl
1 l mansikoita
1 l vadelmia
3 rkl sokeria
200 g mascarpone-tuorejuustoa
1 dl vatkattua kermaa
1 pkt (400 g) Digestive-keksejä
Koristeluun:
1 dl vispikermaa
1. Halkaise marjat ja ripottele niiden pinnalle sokeria. Anna mehustua puoli tuntia.
2. Yhdistä pehmeään tuorejuustoon vatkattu kerma
3. Murenna keksit hienoksi tehosekoittimessa.
4. Täytä lasit keksimurulla, tuorejuustolla ja marjoilla.
5. Koristele lopuksi kermavaahdolla. Säilytä kylmässä ennen tarjoilua.
Koti ja keittiö 5/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ