Katri schröder Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 5/2012
10 annosta
1 kg porsaan sisäfileetä
Sataymarinadi:
1 ½ dl suolapähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 prk (165 ml) kookosmaitoa
2 rkl ruskeaa kidesokeria
1 rkl kalakastiketta
1 limetin mehu
1 tl kurkumaa
2 tl sambal oelek -chilitahnaa
Lisäksi:
liotettuja puutikkuja
1. Leikkaa sisäfileet noin kahden sentin kokoisiksi kuutioiksi. Murskaa pähkinät ja hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki marinadin ainekset tasaiseksi massaksi.
2. Nosta lihapalat marinoitumaan kastikkeen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia, enintään yön yli.
3. Nosta lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen grillaamista.
Pujota lihat lionneisiin puutikkuihin ja paista grillissä tai kuumassa uunissa grillivastusten alla kerran kääntäen noin 8 minuuttia.
Vinkki: Liota puisia varrastikkuja vähintään tunnin ajan vedessä. Märkinä tikut eivät syty grillissä palamaan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2