500 g sianlapaa
4 sipulia
4 perunaa
4 palsternakkaa
4 laakerinlehteä
8 maustepippuria
2 tl suolaa
noin 5 dl lihalientä
(2 liemikuutiota + vesi)
1. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Paahda lihapalat rapeiksi kuumalla, kuivalla pannulla.
2. Viipaloi perunat, palsternakka ja sipuli. Lado juurekset ja liha mausteiden kanssa kerroksittain uunivuokaan.
3. Anna vuoan paahtua 5 minuuttia 200-asteisessa uunissa.
4. Kiehauta lihaliemi ja kaada se kuumana vuokaan. Lisää tarvittaessa vettä, niin, että neste juuri ja juuri yltää päälimmäiseen kerrokseen. Peitä vuoka kannella tai kostutetulla voipaperilla ja anna hautua noin tunti 170-asteisessa uunissa.
Koti ja keittiö 12/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2