4 annosta
350 g erivärisiä porkkanoita
150 g vihreitä papuja
4 dl vuonankaalia
1 hienonnettu punasipuli
1 rkl hienonnettua korianteria
Kastike
3–4 rkl oliiviöljyä
1–2 rkl balsamietikkaa
1 tlk soijakastiketta
1 rkl seesaminsiemeniä
1. Pese ja kuori porkkanat.
2. Leikkaa pavut lyhyemmiksi ja ryöppää ne suolatussa vedessä noin 5 minuuttia.
3. Sekoita porkkanat, vuonankaali, pavut,
punasipuli ja korianteri salaattikulhossa.
4. Vatkaa öljy ja balsami-etikka, mausta kastike soijakastikkeella ja seesaminsiemenillä ja kaada sitten salaatin päälle.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ