1 pkt (400 g) perunaruistaikinaa
Täyte:
1/2 dl puuroutuvaa riisiä
2 1/2 dl kasvislientä
1 nippu uusia porkkanoita
2 uutta sipulia varsineen
1 tl voita
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl juoksevaa hunajaa
nippu rakuunaa
1 kananmuna
1 dl juustoraastetta
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1. Ota taikina sulamaan.
2. Keitä riisi kypsäksi kasvisliemessä.
3. Kuullota raastetut porkkanat ja hienoksi silputut sipulit voissa pannulla. Yhdistä ne riisin joukkoon. Jäähdytä.
4. Lisää seokseen tuorejuusto, hunaja, silputtu rakuuna, muna, juustoraaste ja mausteet.
5. Kauli taikinasta iso puolen sentin paksuinen levy. Ota pyöreällä muotilla siitä paloja.
6. Pane jokaisen palan keskelle reilu teelusikallinen täytettä. Rypytä reunat täytteen päälle.
7. Kypsennä piirakoita 225 asteessa noin 15 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ