4 kookasta porkkanaa
1 rkl voita
1 rkl hunajaa
1 tl anista tai
kardemummaa
suolaa
vettä
1. Raaputa porkkanat puhtaiksi ja leikkaa pitkittäin nauhoiksi perunankuorimaveitsellä.
2. Kuumenna kattilassa voi, hunaja ja valitsemasi mauste.
3. Pyöräytä porkkananauhat mausteiden kanssa ja lisää vettä vain sen verran, että nauhat puolittain kastuvat.
4. Peitä kattila kannella ja anna porkkananauhojen höyrystyä ja kypsyä juuri ja juuri kypsiksi. Vähiin haihtunut neste saa jäädä porkkanoiden kastikkeeksi.
Koti ja keittiö 5/2002
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2