Toimittaja Sanna Kekäläinen Kuvat Kirsi-Marja Savola
Kuvat Kirsi-Marja Savola
4 annosta
½ solo-valkosipulinkynsi
16 hoikan porkkanan varret ja lehdet
1 dl basilikanlehtiä
1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
3 rkl raastettua parmesaanianoin
1 dl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehuasormisuolaa, mustapippuria myllystä
1. Kuori ja paloittele solovalkosipuli. Laita se tehosekoittimeen porkkananlehtien, basilikan, siementen ja parmesaanin kanssa. Lisää sitruunamehu ja noin puolet öljystä. Surauta tahnaksi. Lisää sen verran öljyä, että saat haluamasi paksuisen seoksen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valmistusaika: 10 minuuttia
Vaikeusaste: Helppo
Hinta: noin 6 e
Viinisuositus: Kypsän sitruksinen, hedelmäinen ja mausteinen Gentil "Hugel" 2014, Ranska, 13,39 e.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2