4 broilerin luutonta fileepihviä tai -leikettä
suolaa, mustapippuria
Täyte:
1 appelsiini (mieluiten luomuviljelty)
1/2 tl jauhettua pomeranssinkuorta
1 rkl juoksevaa hunajaa
Sitomiseen:
paistilankaa
Paistamiseen:
1 rkl voita tai öljyä
Lisäksi:
yhden appelsiinin puristettu mehu
2 rkl sherryä
suolaa, pippuria
1. Nuiji broilerinfileet kahden muovikelmun välissä. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuori hienoksi. Kuori appelsiini ja poista siitä kaikki valkoiset kalvot. Leikkaa viipaleet irti kalvoistaan. Jaa fileille appelsiininkuori, appelsiiniviipaleet ja muskotti. Valuta lopuksi päälle hunaja. Kääri lihat tiiviiksi rulliksi ja sido ne paistilangalla.
3. Sulata voi pannussa ja ruskista broilerirullat kauttaaltaan. Lisää pannuun appelsiininmehu ja hauduta lihoja kannen alla 15 minuuttia. Lisää sherry, suola ja pippuri. Keitä kokoon vielä hetki.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2