Artikkeli

Pomeranssilla ja appelsiinilla täytetyt broilerinrinnat

Nuiji broilerinfileet kahden muovikelmun välissä. Mausta suolalla ja pippurilla...

4 broi­le­rin luu­ton­ta fi­lee­pih­viä tai -lei­ket­tä

suo­laa, mus­ta­pip­pu­ria

Täy­te:

1 ap­pel­sii­ni (mie­lui­ten luo­mu­vil­jel­ty)

1/2 tl jau­het­tua po­me­rans­sin­kuor­ta

1 rkl juok­se­vaa hu­na­jaa

Si­to­mi­seen:

pais­ti­lan­kaa

Pais­ta­mi­seen:

1 rkl voi­ta tai öl­jyä

Li­säk­si:

yh­den ap­pel­sii­nin pu­ris­tet­tu mehu

2 rkl sher­ryä

suo­laa, pip­pu­ria

1. Nui­ji broi­le­rin­fi­leet kah­den muo­vi­kel­mun vä­lis­sä. Maus­ta suo­lal­la ja pip­pu­ril­la.

2. Pese ap­pel­sii­ni huo­lel­li­ses­ti ja raas­ta kuo­ri hie­nok­si. Kuo­ri ap­pel­sii­ni ja pois­ta sii­tä kaik­ki val­koi­set kal­vot. Leik­kaa vii­pa­leet ir­ti kal­vois­taan. Jaa fi­leil­le ap­pel­sii­nin­kuo­ri, ap­pel­sii­ni­vii­pa­leet ja mus­kot­ti. Va­lu­ta lo­puk­si pääl­le hu­na­ja. Kää­ri li­hat tii­viik­si rul­lik­si ja sido ne pais­ti­lan­gal­la.

3. Su­la­ta voi pan­nus­sa ja rus­kis­ta broi­le­ri­rul­lat kaut­taal­taan. Li­sää pan­nuun ap­pel­sii­nin­me­hu ja hau­du­ta li­ho­ja kan­nen al­la 15 mi­nuut­tia. Li­sää sher­ry, suo­la ja pip­pu­ri. Kei­tä ko­koon vie­lä het­ki.