2 pomeloa tai greippi tai sweetie ja 2 kumkvattia
2 tomaattia
8 jättikatkarapua
(pakastettuja tai säilöttyjä)
1 kurkku
1 ruukku tammen-
lehväsalaattia
1 ruukku korianteria tai
lehtipersiljaa
Kastike:
1 cm pala inkivääriä
4 rkl hunajaa
4 rkl sitruuna- tai muuta
sitrusmehua
8 rkl auringonkukkaöljyä
1/2 tl merisuolaa
tuoretta korianteria tai
lehtipersiljaa
1. Kuori pomelo, greippi tai sweetie ja leikkaa lohkoiksi niin, että hedelmäliha irtoaa sellaisenaan ilman “nahkaa”.
2. Viipaloi kumkvatit. Pieni tomaatit aivan hakkelukseksi ja mausta hunajatilkalla. Viipaloi kurkku. Irrota salaatinlehdet ja aseta maljaan muiden ainesten kanssa.
3. Kuori kypsät jättikatkaravut ja lisää salaatin joukkoon. Pirskota ravunpyrstöille hiukan sitruunaa tai muuta sitrusmehua.
4. Sekoita kastike, inkivääri murskattuna ja silputtuna, korianteri silppuna ja kaada ravuille.
Vinkki: Voit käyttää salaattiin myös kypsää kalaa.
Koti ja keittiö 3/2003
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2