SANNA KEKÄLÄINEN • KUVAT FABIAN BJÖRK KOTI JA KEITTIÖ 3/2016
4 annosta
1 salottisipuli
2 valkosipulinkynttä
4 salscicciaa tai muuta raakamakkaraa
1 l salaattipinaattia
4 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
2 dl parmesaanilastuja
Puuro:
1 l kevytmaitoa tai soijamaitoa
1 ½ dl polentajauhoja
½ tl suolaa
1. Kuori ja viipaloi sipulit. Paloittele makkarat. Paista makkaroita pinnoitetulla pannulla noin 5 minuuttia. Lisää sipulit ja kuullota miedohkolla lämmöllä kypsäksi ja pidä ne lämpimänä.
2. Kuumenna maito kattilassa. Lisää joukkoon polentajauhot vähän kerrallaan sekoitellen. Kypsennä noin 5 minuuttia. Mausta suolalla.
3. Lisää pinaatti pannulle ja anna sen lämmetä.
4. Jaa puuro lautasille. Tarjoa paistetun salsiccian ja pinaatin kanssa. Viimeistele pinjansiemenillä ja parmesaanilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2