Simppeleitä ja hyviä kasvispastaohjeita ei ole koskaan liikaa! Tämä herneistä surautettava pestomainen kastike valmistuu nopeasti ja pullistelee nälkää loitolla pitäviä proteiineja.
Sanna Kekäläinen kuvat Reetta Pasanen
Pistaasi-hernepestopasta
20 min . helpohko . 9 e
4 annosta
350 g spagettia
Hernepesto:
1 pussi (200 g) pakasteherneitä
1 ruukku basilikaa
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
2 pientä valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria myllystä
1 dl raastettua parmesaania
3 rkl rouhittua pistaasia
Tarjoiluun:
raastettua parmesaania
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Tee kastike. Sulata herneet ja ota vajaa desi erikseen koristelua varten. Laita herneet teholeikkuriin. Lisää basilikanlehdet, öljy, sitruunamehu, parmesaani ja pistaasit. Mausta suolalla ja pippurilla. Aja pestomaiseksi tahnaksi. Jos seos tuntuu liian tanakalta, ohenna öljyllä tai pastan keitinvedellä.
3. Yhdistä keitetty pasta ja kastike. Viimeistele herneillä ja parmesaaniraasteella.
Simppeleitä ja hyviä kasvispastaohjeita ei ole koskaan liikaa! Tämä herneistä surautettava pestomainen kastike valmistuu nopeasti ja pullistelee nälkää loitolla pitäviä proteiineja.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2